Oribe Hair Alchemy Heatless Styling Balm 150ml

Oorspronkelijke prijs was: €52.00.Huidige prijs is: €45.00.

Kies voor een product dat niet alleen zorgt voor prachtig haar, maar ook respect heeft voor het milieu. Oribe Hair Alchemy Heatless Styling Balm biedt een duurzame oplossing voor het stylen van je haar, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en prestaties.

Creëer moeiteloos de perfecte natuurlijke look met Oribe Hair Alchemy Heatless Styling Balm. Voeg het toe aan je dagelijkse haarroutine en ervaar het verschil.

Bestel nu en ervaar de magie van Oribe Hair Alchemy!

Op voorraad

Met deze aankoop spaart u 2 punten!
Share

Oribe Hair Alchemy Heatless Styling Balm, voor de perfecte natuurlijke look.

Wil je prachtige, natuurlijke haarstijlen creëren zonder hitte? Ontdek de magie van de Oribe Hair Alchemy Heatless Styling Balm. Deze lichte balm is speciaal geformuleerd voor fijn tot medium haar en is perfect om hittevrije stijlen en natuurlijk gedroogde golven te definiëren. Onze Curative Blend versterkt kwetsbaar haar, terwijl gefermenteerd yerba mate-extract een gezonde, glanzende glans toevoegt. Je haar blijft versterkt, pluisvrij en zijdezacht.

Belangrijkste Voordelen

  • Duurzame Stijlen zonder Hitte: Creëer blijvende stijlen zonder hittegebruik.
  • Gedefinieerd en Gepolijst Haar: Laat het haar gedefinieerd en gepolijst achter met een zijdezachte hold.
  • Gezonde Glans: Geeft het haar een gezonde glans terwijl het pluis en losse haren elimineert.
  • Versterkt Kwetsbaar Haar: Versterkt kwetsbaar, zwak haar om breuk te voorkomen en te verminderen.

Gebruik Oribe Hair Alchemy Heatless Styling Balm

Breng de balm aan op vochtig haar en gebruik je favoriete hittevrije stylingmethode. Het kan ook aan de lucht gedroogd worden om golven en natuurlijke textuur te definiëren.

Duurzame Verpakking

De fles van de Hair Alchemy Heatless Styling Balm is gemaakt van 100% post-consumer gerecycled plastic en is volledig recyclebaar. De papieren buitenverpakking is gemaakt van duurzame materialen, gecertificeerd door de Forest Stewardship Council. De volledig recyclebare plastic pomp is ontworpen met een innovatief, mono-materiaal vergrendelingsmechanisme om overtollige componenten en verpakking te verminderen.